foto_mm2

Metges del Món és una  associació de solidaritat internacional i independent que promou, a través del compromís del voluntariat, la defensa i promoció del dret a la salut i a una vida digna de totes les persones.

Combatem totes les malalties, inclosa la injustícia.

Formulari de contacte

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge


En el marc del projecte “I JO? QUÈ PUC FER? REFLEXIONA, IMPLICA’T I ACTUA PER UN MÓN SENSE DESIGUALTATS, UN MÓN JUST” realitzat per Metges del Món amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’ha elaborat el web: ijoquepucfer.org

Objectiu del web

– Aportar coneixement sobre desenvolupament per promoure consciència crítica i motivar el compromís de les persones a actuar davant les causes de les injustícies socials.

Com?

Al web podràs trobar informació sobre diferents temàtiques definides i diferenciades per colors: Drets Humans, Gènere, Cultura de Pau i Desenvolupament

Què pots fer a la web?

• Realitzar els qüestionaris que et suggerim a cadascuna de les temàtiques: 5 preguntes per temàtica.
• Consultar la definició de cadascun dels conceptes.
• Descobrir quin tipus d’accions pots fer per implicar-te en la transformació social a través de l’apartat “I jo què puc fer?”
• Mantenir actualitzada la pàgina “ijoquepucfer.org” compartint la teva experiència positiva en relació al canvi social a l’apartat “experiències positives”: aquí trobaràs vivències d’altres persones que ens volen mostrar informacions i accions d’interès per la transformació social.
• Compartir i comunicar a altres persones i xarxes socials l’existència de “ijoqupucfer.org” per tal que la gent la conegui i pugui complementar-la amb les seves experiències.

Esperem promoure la reflexió sobre les desigualtats al món i les seves causes i provocar un canvi d’actituds cap a la solidaritat i la justícia socials.
Et convidem a contribuir a aquest canvi: ACTUA!

“El més atroç

de les coses dolentes

de la gent dolenta,

és el silenci de la gent bona”

 

 –Mahatma Gandhi